ShowbizzTime

Charlotte Timmers uit 'Zillion' deelt somber nieuws over beste vriendin Ruth Beeckmans: "Zo triest"

Charlotte Timmers en Ruth Beeckmans
I Foto: Photonews I
door Redactie

Op zondag 28 november konden we voor het eerst sinds lang een goedlachse Ruth Beeckmans bewonderen in ‘De Code van Coppens’. Die opnames dateren namelijk al van voor het overlijden van haar man Gary. In Het Laatste Nieuws laat goede vriendin Charlotte Timmers nu weten hoe het met Ruth gaat.

Ruth Beeckmans verloor in april haar partner Gary. Hij stierf aan de gevolgen van hartfalen. Samen hebben Gary en Ruth ook twee dochters: Charlie-Sue en Cobey-Mae. Charlotte Timmers, die momenteel naast Matteo Simoni schittert in de film ‘Zillion’, is al jarenlang bevriend met Ruth. Ze is ook de meter van van haar jongste dochtertje Cobey-Mae.

In een interview met Het Laatste Nieuws heeft Charlotte nu ook gereageerd op dat zware verlies. “Ruth heeft haar partner op een hele traumatische manier verloren”, vertelt Charlotte. “Ze is een geweldig goed mens, ze had dat niet verdiend. Zou ik kunnen, ik gaf haar haar levensvreugde terug”, aldus de actrice.

“Het is gewoon zo triestig om Ruthje te zien lijden”, gaat Charlotte verder. Ze probeert Ruth dan ook zoveel mogelijk te steunen. “Ik kan er alleen maar zijn voor haar. En naar haar luisteren. Als ze me vraagt ‘Hoe moet ik nu verder?’ zou ik zo graag een antwoord hebben, maar ik weet het niet.” Maar Charlotte gelooft wel dat ze kan terugkomen. “Maar het zal anders zijn. In een versie 2.0. Voor eeuwig anders.”

Laatste nieuws