Charlotte haalt snoeihard uit naar 'Big Brother'-winnaar Bart: "Hij heeft me vaak gekleineerd" Nieuws
Nieuws

Charlotte haalt snoeihard uit naar 'Big Brother'-winnaar Bart: "Hij heeft me vaak gekleineerd"

Charlotte haalt snoeihard uit naar 'Big Brother'-winnaar Bart: "Hij heeft me vaak gekleineerd"

Charlotte uit 'Big Brother is diep gekwetst. Zo kwam de Vlaamse nanny na haar exit te weten dat niet alleen Jolien, maar ook winnaar Bart vaak achter haar rug heeft gepraat in het huis. Bij 'No Biggie', de podcast van ex-deelneemsters Naomi en Liese, haalt ze nu fel uit naar de 'Big Brother'-winnaar.

Voor haar exit kwam Charlotte nog erg goed overeen met Bart. Ze vergelijk hem zelfs met haar papa, die recent overleden is. “Bartje, je was voor mij toch ook wel een soort papa”, vertelde ze in een videoboodschap na haar vertrek uit het huis.

“Toen ik emotioneel was, was jij er. En toen jij parfum opdeed, was dat hetzelfde luchtje als dat van mijn papa. Dat zal ik nooit vergeten”, vervolgde ze toen ook nog. Maar van dat gevoel schiet er vandaag niets meer over. Zo kwam Charlotte erachter dat Bart het helemaal niet zo goed voorhad met haar.

"Hij heeft mij vaak gekleineerd, samen met Jolien en dat wist ik niet", aldus de 'Big Brother'-kandidate. "Ik heb opgekeken naar Bart, maar dan krijg ik video’s opgestuurd van dingen die Bart zei ... Dat is jammer hè", aldus Charlotte. Ook over Jolien kan ze geen goed woord meer zeggen. “Ik ben gewoon gekwetst, diep, diep gekwetst. Door wie ik dacht dat een vriendin was", besluit de nanny.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws