'Chantal'-acteur Mathias Sercu krijgt na zware periode ongelooflijk nieuws te horen: "Zo hard verdiend!" Nieuws
Nieuws

'Chantal'-acteur Mathias Sercu krijgt na zware periode ongelooflijk nieuws te horen: "Zo hard verdiend!"

'Chantal'-acteur Mathias Sercu krijgt na zware periode ongelooflijk nieuws te horen: "Zo hard verdiend!"

'Chantal'-acteur en -regisser Mathias Sercu beleeft momenteel een erg zware periode met zijn gezin. Zijn 24-jarige zoon Tore lijdt aan een agressieve kanker waarvan hij helaas niet meer kan genezen. Maar nu heeft de acteur ook goed nieuws te melden op zijn Instagrampagina.

Afgelopen weekend werden namelijk de Ensors uitgereikt, dat zijn de belangrijkste film- en televisieprijzen in Vlaanderen. Ook de populaire fictiereeks 'Chantal' was meermaals genomineerd.

Op Instagram deelde Mathias Sercu nu het geweldige nieuws dat hij met 'Chantal' één award in de wacht kon slepen. Zo won Maaike Cafmeyer in de categorie 'Beste acteerprestatie in een hoofdrol (fictieserie)'. Mathias Sercu speelde niet alleen mee in 'Chantal', hij regisseerde ook de populaire reeks.

De regisseur is dan ook helemaal in de wolken met het fanatische nieuws. "Proficiat met je Ensor Maaike!", schrijft hij op Instagram bij een foto van Maaike die de Ensor vasthoudt. De regisseur wordt ook overladen met felicitaties. "Proficiat!”, “Zo hard verdiend!”, “Helemaal terecht!”, “Wauw, dubbel en dik verdiend!” en “Zoveel respect voor jou!”, klinkt het onder meer in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws