'Chantal'-acteur Mathias Sercu heeft zeer droevig nieuws te melden: "Veel sterkte" Nieuws
Nieuws

'Chantal'-acteur Mathias Sercu heeft zeer droevig nieuws te melden: "Veel sterkte"

'Chantal'-acteur Mathias Sercu heeft zeer droevig nieuws te melden: "Veel sterkte"

Het was geen makkelijk jaar voor het gezin van Mathias Sercu. Zo werd zijn 24-jarige zoon Tore ongeneeslijk ziek verklaard. Hij lijdt aan een agressieve kanker waarvan hij niet meer kan genezen. Op Instagram heeft de 'Chantal'-acteur en -regisseur nu opnieuw zeer droevig nieuws te melden.

Op 27 maart is het namelijk exact tien jaar geleden dat de mama van Mathias, Bie Smidt, overleed. Zij stierf op 77-jarige leeftijd na een verkeersongeval. Ze werd op haar fiets aangereden door een wagen die uit de tegengestelde richting kwam.

Op Instagram staat de acteur nu stil bij het overlijden van zijn moeder. "Tien jaar al lieve mama, wijze mooie vrouw, en elke dag aanwezig", schrijft hij op zijn sociale media. Mathias deelde ook een foto van zijn overleden mama.

Meteen werd de acteur overstelpt met steunbetuigingen. “Ze kan alleen maar trots zijn Mathi", schrijft 'Nonkels'-acteur Rik Verheye. "Veel sterkte!” en “Veel goede moed”, lezen we ook meermaals in de reacties. Daarnaast lieten heel wat volgers een veelbetekenend hartje achter bij de Instagrampost.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws