Zware tegenslag voor Celien Hermans: zangeres deelt slecht nieuws over haar gezondheid Nieuws
Nieuws

Zware tegenslag voor Celien Hermans: zangeres deelt slecht nieuws over haar gezondheid

Zware tegenslag voor Celien Hermans: zangeres deelt slecht nieuws over haar gezondheid

Celien Hermans, de 30-jarige dochter van Margriet Hermans, lijdt al meer dan twintig jaar aan diabetes. Op Instagram laat de zangeres nu weten dat het even niet zo goed gaat met haar gezondheid.

Celien Hermans heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze lijdt aan diabetes. Onlangs vertelde ze nog dat die ziekte ook grote gevolgen heeft voor haar kinderwens. "Ik zou het liefst voor m’n 35ste mama worden. Maar met m’n diabetes is dat geen evident verhaal. Bij mij moet een zwangerschap heel secuur geregeld en opgevolgd worden”, vertelde ze enkele weken geleden in Dag Allemaal.

“Om zwanger te worden moeten mijn suikerwaarden heel stabiel zijn, anders is de kans op afwijkingen en problemen bij het kind erg groot. Als m’n suiker te hoog staat, heb ik 90 procent kans op een miskraam”, klonk het toen ook nog. Maar helaas gaat het momenteel niet zo goed met haar diabetes.

"Slechte diabetesnacht", schrijft de zangeres op haar Instagramverhaal. "Al sinds 23 uur gisterenavond aan het worstelen met een hypo", klinkt het. Bij een hypo, voluit hypoglykemie, is het bloedsuikergehalte te laag. "Ik ben acht keer wakker geschoten van het alarm. Acht druivensuikers later heb ik het opgegeven en een koek gegeten", vervolgt ze. En die slechte nacht komt haar ook bijzonder slecht uit. Normaal gezien moet ze vandaag namelijk twee keer optreden. Hopelijk is Celien dus snel weer aan de beterhand!

Instagram Stories @celien_official
Instagram Stories @celien_official
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws