Celien Hermans en Hugo Sigal overdonderen iedereen met fantastisch nieuws Nieuws
Nieuws

Celien Hermans en Hugo Sigal overdonderen iedereen met fantastisch nieuws

Celien Hermans en Hugo Sigal overdonderen iedereen met fantastisch nieuws

Het is inmiddels al bijna vijf maanden geleden dat Hugo Sigal (75) afscheid moest nemen van zijn grote liefde, Nicole Josy. Intussen gaat het steeds beter met de zanger. Zo heeft zopas geweldig nieuws gedeeld op zijn Instagrampagina.

Vorig jaar in november sloeg het noodlot toe voor Hugo Sigal. Zo overleed zijn Colleke op 76-jarige leeftijd na een ongelukkige val van de trap bij haar thuis in Wemmel. De zangeres leed ook al een tijdje aan de ziekte van Alzheimer.

4,5 maanden na haar dood lijkt het ook steeds beter te gaan met Hugo Sigal. Zo stond hij onlangs nog op het podium van het Sportpaleis met de cast van '#LikeMe'. Op zijn sociale media heeft de zanger nu opnieuw zeer leuk nieuws te melden.

Zo is hij donderdag te gast bij Celien Hermans op Ment TV. "Donderdag zie je mij vanaf 22 uur samen met Celien Hermans bij ‘Trendsetters In Bed Met’ op Ment TV. De uitzending wordt nog een keer herhaald op zondag om 20.15 uur. Kijk jij mee?", schrijft hij bij een prachtige foto met Celien Hermans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws