Celien Hermans deelt hartverscheurend nieuws vanuit het ziekenhuis: "Het leven verandert soms onverwacht" Nieuws
Nieuws

Celien Hermans deelt hartverscheurend nieuws vanuit het ziekenhuis: "Het leven verandert soms onverwacht"

Celien Hermans deelt hartverscheurend nieuws vanuit het ziekenhuis: "Het leven verandert soms onverwacht"

Vijf jaar geleden sloeg het noodlot toe voor zangeres Celien Hermans. De dochter van Margriet Hermans werd toen getroffen door een dubbel herseninfarct. Op Instagram heeft de 30-jarige zangeres nu een update gegeven over haar gezondheid.

In 2018 kreeg Celien Hermans een dubbel herseninfarct, waarschijnlijk veroorzaakt door een ritje in een rollercoaster. “Een razendsnelle rollercoaster in Phantasialand, één die tot wel 150 kilometer per uur gaat”, vertelde haar mama Margriet Hermans enkele jaren geleden.

Sinds haar dubbel herseninfarct moet Celien elk jaar op controle in het ziekenhuis. Op Instagram deelde de zangeres nu een pakkend beeld vanuit het ziekenhuis. "Jaarlijkse tjoepkesfoto. Goedgekeurd", steekt Celien van wal.

"Januari 2018 was schrikken, was heftig en was vooral heel onverwacht. Wie krijgt er nu op 25-jarige leeftijd een dubbel herseninfarct", vervolgt de zangeres. Maar gelukkig heeft ze ook goed nieuws te melden. "5 jaar, een goede drive, onwaarschijnlijk goeie medische omkadering en fantastisch lieve vrienden en familie later heb ik ontzettend veel geluk dat er weinig tot geen blijvende schade is", aldus Celien.

Veel vaker dan we denken

Toch zijn er ook veel mensen die wel veel schade overhouden aan een herseninfarct. Die mensen wil Celien dan ook een hart onder de riem steken. "Helaas gebeuren infarcten veel vaker dan we denken (ook bij jonge mensen) en blijft er vaak wel schade achter. Aan al deze mensen wil ik jullie heel veel liefde en goede moed toewensen! Het leven verandert soms onverwacht. Aan ons om mee te veranderen en er elke dag voor te blijven gaan!", sluit ze haar bericht af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws