ShowbizzTime

Celien Hermans deelt bijzonder triest nieuws: "Daardoor 90 procent kans op een miskraam"

Celien Deloof
I Foto: Instagram I
door Redactie

Celien Hermans (30) heeft nog niet veel geluk gehad als het aankomt op haar gezondheid. Vijf jaar geleden werd ze getroffen door een herseninfarct en ze lijdt ook al jaren aan diabetes type 1. En die ziekte heeft nu ook grote gevolgen voor haar kinderwens.

Zo vertelt de dochter van Margriet Hermans deze week in Dag Allemaal dat ze een grote kinderwens koestert. “Ik zou het liefst voor m’n 35ste mama worden”, bekent Celien in het weekblad. Maar helaas is dat niet zo makkelijk voor de zangeres.

“Met m’n diabetes is dat geen evident verhaal”, vertelt Celien. Bij haar moet een zwangerschap heel secuur geregeld en opgevolgd worden. “Om zwanger te worden moeten mijn suikerwaarden heel stabiel zijn, anders is de kans op afwijkingen en problemen bij het kind erg groot”, aldus Celien.

Helaas is de kans op een miskraam ook erg groot bij haar. “Als m’n suiker te hoog staat, heb ik 90 procent kans op een miskraam”, vertelt Celien. Ze probeert dan ook zo gezond mogelijk te leven. “Ik probeer m’n suiker dus goed in het oog te houden”, aldus de zangeres.

Laatste nieuws