Vijf jaar na haar herseninfarct: Celien Hermans (30) krijgt zeer slecht nieuws te horen van de dokter Nieuws
Nieuws

Vijf jaar na haar herseninfarct: Celien Hermans (30) krijgt zeer slecht nieuws te horen van de dokter

Vijf jaar na haar herseninfarct: Celien Hermans (30) krijgt zeer slecht nieuws te horen van de dokter

Celien Hermans werd in 2018 getroffen door een herseninfarct. En daar draagt ze nog altijd de gevolgen van. Dat vertelt de 30-jarige zangeres deze week in het weekblad Dag Allemaal.

Celien Hermans kreeg vijf jaar geleden een herseninfarct. Eerst was het nog zoeken naar de oorzaak, maar iets later raakte bekend dat een rollercoaster haar herseninfarct had veroorzaakt. "Een razendsnelle rollercoaster in Phantasialand, één die tot wel 150 kilometer per uur gaat", vertelde haar mama Margriet Hermans enkele jaren geleden.

"Ik voel me nog altijd schuldig dat ik haar overtuigd heb om in die attractie te stappen ...", zei Margriet toen ook nog. Vijf jaar later is Celien helaas nog altijd niet helemaal hersteld van haar herseninfarct. "Me concentreren is soms nog moeilijk. Twee dingen tegelijk doen kan ik niet meer. En als ik heel moe ben, merk ik soms dat m’n linkerbeen het wat moeilijker heeft", aldus Celien.

Ze mag van de dokters dan ook niet meer in zo'n pretparkattractie kruipen. "Helaas moet ik rollercoasters vermijden, en ook scubaduiken heeft m’n neuroloog me afgeraden", vertelt Celien. Al blijft de dochter van Margriet Hermans wel positief. "Ik kan intussen goed relativeren. Ik trek me op aan wat ik wél heb. ’n Volle agenda, bijvoorbeeld. En ’n vriend die me 100% steunt", besluit de zangeres.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws