Cathy uit 'Boer zkt Vrouw' lijkt keuze al te hebben gemaakt: "Ik geef het toe, ja" Nieuws
Nieuws

Cathy uit 'Boer zkt Vrouw' lijkt keuze al te hebben gemaakt: "Ik geef het toe, ja"

Cathy uit 'Boer zkt Vrouw' lijkt keuze al te hebben gemaakt: "Ik geef het toe, ja"

Cathy uit 'Boer zkt Vrouw' heeft nog vier mannen over. Dries lijkt al af te vallen na de vorige aflevering. Met hem voelt ze niet echt de klik.

Toch lijkt het erop dat ook Kristof - ondanks de klik die er wel is - het onderspit moet delven tegen de twee andere. Haar voorkeur lijkt echt te gaan naar Bjorn en Kenny. "Dat geef ik gerust toe, ja", zegt Cathy eerlijk in TV-Familie.

"Maar ik wilde Kristof en Dries ook een eerlijke kans geven", gaat Cathy verder. "Daarom koos ik ervoor om hen allebei mee te nemen op de 24 uur-date. Ik wilde hen beter leren kennen. Doordat ik m’n buikgevoel gevolgd heb, liggen Björn en Kenny nu voor op de andere twee."

Eerder had Cathy Jonas al weggestuurd. Dat is bijzonder hard aangekomen bij hem, zo hoorde Cathy achteraf. "Toen brak m’n hart in duizend stukken. Want ja, je wilt niemand kwetsen. Ik schrok toen ik hoorde dat hij er al zo diep in zat. Hij voelde écht die klik. Ik heb hem bij ons afscheid een dikke knuffel gegeven. Ik gun Jonas een zalig madammeke."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws