Cathy uit 'Boer zkt Vrouw' doet schokkende onthulling: "Gevraagd aan de productie maar mocht helaas niet" Nieuws
Nieuws

Cathy uit 'Boer zkt Vrouw' doet schokkende onthulling: "Gevraagd aan de productie maar mocht helaas niet"

Cathy uit 'Boer zkt Vrouw' doet schokkende onthulling: "Gevraagd aan de productie maar mocht helaas niet"

Cathy uit 'Boer zkt Vrouw' stond afgelopen zondag voor een aartsmoeilijke keuze. Zo moest de 37-jarige boerin kiezen tussen topfavoriet Björn of grapjas Kenny om mee te nemen op romantische trip. Uiteindelijk koos ze voor Kenny, maar eigenlijk wilde de boerin helemaal niet op date gaan. Dat onthult ze deze week in Story.

"Ik was niet klaar om te kiezen", bekent Cathy in het weekblad. Zo had ze zowel bij Björn als bij Kenny een positief gevoel. "We hebben goed kunnen lachen en babbelen, en er was ook bij beiden een soort van fysieke aantrekking. Het waren oprecht twee fijne mannen met wie ik zelf een toekomst zag", aldus Cathy.

Daarom had ze haar keuze liever pas op een later moment gemaakt. "Ik heb nog gevraagd om dat beslissingsmoment een week uit te stellen zodat ik die twee mannen nog wat beter kon leren kennen. Of helemaal niet op romantisch weekend te gaan, of met alle twee. Maar dat kon en mocht helaas niet", aldus de boerin.

Dus moest ze uiteindelijk toch de knoop doorhakken. "En dat was bijzonder lastig", geeft Cathy toe. Maar uiteindelijk viel de keuze toch op Kenny. "Puur op gevoel", zegt de boerin. "Ik wilde er gewoon niet te hard over nadenken of hun plus- en minpunten tegenover elkaar zetten, maar wel: met wie heb ik mij de afgelopen week het beste geamuseerd waardoor die romantische trip ook wel eens een plezante tijd zou kunnen worden? En daarom is het Kenny geworden", aldus Cathy.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws