Cath Luyten heeft prachtig nieuws te melden over haar oudste zoon Bill Nieuws
Nieuws

Cath Luyten heeft prachtig nieuws te melden over haar oudste zoon Bill

Cath Luyten heeft prachtig nieuws te melden over haar oudste zoon Bill

Cath Luyten mocht in mei 2021 nog haar tweede kindje Joos verwelkomen, maar ze heeft ook al een tiener thuis. Over haar oudste zoon Bill heeft ze nu iets geweldigs te vertellen, want het is feest ten huize Luyten.

Cath Luyten vormt al een hele tijd een koppel met regisseur Eshref Reybrouck. Het koppel kreeg in mei 2021 nog een kindje samen, een zoontje genaamd Joos. Uit haar vorige relatie met sportjournalist Frank Raes heeft Cath ook al een zoon. Op haar Instagrampagina deelt ze nu een prachtig bericht over Bill, want hij mag vijftien kaarsjes uitblazen.

“En ineens is het kindje weg. Zit daar ’n man in wording, met het grootste hart en waar het heerlijk mee filosoferen is”, schrijft de trotse mama onder een knap plaatje van haar zoon. “Liefste schat, een allergelukkigste verjaardag”, klinkt het. “Liefs, je moeder (die tegenwoordig vijf centimeter kleiner is)”, lacht Cath. "Ook al 1 centimeter kleiner", knipoogt vader Frank al snel.

Ook haar volgers willen haar oudste zoon maar al te graag een dikke proficiat wensen. “Ne gelukkige, Bill”, reageren ze onder meer in de comments. Daarnaast moeten ze ook nog wat kwijt over zijn looks. “Volgens mij wordt dat een topmodel! Absoluut de genen van de mama en dat is een compliment”, klinkt het nog.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws