ShowbizzTime

Candice uit 'Blind Getrouwd' lokt massaal veel reacties uit met vakantiefoto's met Amy uit 'K2 zoekt K3': "Wow"

Candice Martens
I Foto: Instagram I
door Redactie

Candice Martens uit ‘Blind Getrouwd’ en Amy Courtens uit ‘K2 zoekt K3’ zijn samen op vakantie. Voor een perstrip trokken ze richting het Griekse eiland Rhodos. Candice postte daarvan ook enkele beelden op haar Instagrampagina.

Candice Martens uit ‘Blind Getrouwd’ laat de breuk met Marijn Lenaerts duidelijk niet aan haar hart komen. Zij geniet met volle teugen van haar vrijgezellenbestaan en trekt er regelmatig op uit met enkele vriendinnen.

Ook Amy Courtens lijkt haar nederlaag in ‘K2 zoekt K3’ verteerd te hebben. Samen met Candice en nog enkele vriendinnen trok ze richting Rhodos voor een perstrip. Candice deelde nu ook enkele vakantiekiekjes van hun tweetjes en die lokken heel wat reacties uit.

“Genoten van onze reis naar Rhodos. Bedankt dames voor deze fantastische dagen samen!”, schrijft Candice bij de foto’s. Haar volgers kunnen de foto’s alvast erg smaken. “Wow”, “Mooie foto’s”, “Babes” en “Prachtige foto’s van twee mooie dames”, klinkt het in de commentaren. Ze krijgt ook heel wat hartjes toegeworpen.

Laatste nieuws