ShowbizzTime

Candice uit 'Blind Getrouwd' doet monden openvallen in pikante outfit: "Zo sexy!"

Candice Martens
I Foto: Instagram I
door Redactie

Candice Martens werd bekend door haar deelname aan ‘Blind Getrouwd’ in 2020. Helaas liep haar huwelijk met Marijn Lenaerts vorig jaar op de klippen. Maar dat laat de roodharige krullenbol niet te veel aan haar hart komen. Zo deelde ze zopas een erg uitdagend kiekje op Instagram.

Candice Martens en Marijn Lenaerts zetten vorige zomer een punt achter hun huwelijk. De twee vormden zo’n twee jaar een koppel. Onlangs deden er nog geruchten de ronde dat de twee opnieuw samen zouden zijn, maar dat ontkende Candice. De twee komen gewoon nog altijd erg goed overeen.

Op Instagram heeft Candice zich nu van haar meest sexy kant laten zien. Zo deelde ze een prachtig kiekje waarop ze poseert in een wit topje met diepuitgesneden rugdecolleté. Dat deed ze om de kledingstukken van haar webshop ‘Fazenna by Candice’ te promoten.

“Gelukkig zijn gaat nooit uit de mode”, schreef ze er toepasselijk bij. Haar volgers zijn alvast erg onder de indruk van de foto en Candice haar outfit. “Prachtig!”, “Je ziet er fantastisch uit”, “Zo sexy!”, “Zo’n knappe foto!”, “Wat ben je toch een mooie dame”, “Supermooi!”, “Je straalt!”, “Zeer mooi” en “Heel knap”, klinkt het onder meer in de reacties.

Laatste nieuws