Nooit eerder gezien van Belgische artiest: Camille verbluft met zeer bizarre performance  Nieuws
Nieuws

Nooit eerder gezien van Belgische artiest: Camille verbluft met zeer bizarre performance 

Nooit eerder gezien van Belgische artiest: Camille verbluft met zeer bizarre performance 

Camille heeft gisterenavond iets heel speciaals gedaan. Ze heeft namelijk een optreden gegeven in de populaire videogame Roblox.

Het gaat hard voor de Belgische popster van het moment. De zangeres heeft een heel drukke zomer achter de rug met heel veel optredens, want ze stond overal en continu op het podium. Toch is dat nog niet genoeg voor haar. Camille deed gisteren nu ook een virtuele show die enkel en alleen te volgen was voor Roblox-spelers.

Roblox is een virtueel game-platform waarin verschillende spelletjes zitten. Het merendeel van de Roblox-gebruikers zijn jonge kinderen en daarom is dat net zo interessant voor Camille. Haar virtuele optreden is namelijk een samenwerking met JBC, omdat haar eerste kledingcollectie volgende week in de winkels komt te liggen.

Een virtuele show is ook nieuw voor Camille. De zangeres moest daarvoor een pak vol met sensoren aantrekken, zodat de digitale avatar haar danspasjes kon leren. Camille’s show is ook het eerste Belgische optreden in Roblox. Niet alleen organiseert JBC een digitale show, maar de gamers kunnen ook de kledingcollectie ontdekken en naar het nieuwe album luisteren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws