Camille Dhont is op reis en laat zich van haar meest sexy kant zien in bikini: "Ik ben verliefd" Nieuws
Nieuws

Camille Dhont is op reis en laat zich van haar meest sexy kant zien in bikini: "Ik ben verliefd"

Camille Dhont is op reis en laat zich van haar meest sexy kant zien in bikini: "Ik ben verliefd"

Camille Dhont geniet momenteel van een welverdiende vakantie. Op haar Instagrampagina deelt de zangeres nu enkele beelden van haar tripje. We krijgen de blondine ook te zien in bikini en daar moeten haar volgers wat over kwijt.

Camille Dhont laadt momenteel haar batterijen op voordat ze haar tournee verderzet. Op 24, 25 én 26 maart zal ze opnieuw het beste van zichzelf geven op het podium en deze keer zal ze te bewonderen zijn in het Trixxo Theater te Hasselt. Intussen vertoeft ze nog even op een zonovergoten bestemming.

Waar de zangeres juist verblijft, is niet duidelijk. Wat wel zeker is, is dat Camille volop geniet van zon, zee én strand. Dat deelt ze ook maar al te graag met haar volgers op Instagram. Wat meteen de aandacht trekt, zijn de eerste twee slides van de reeks waarop ze in bikini voor de camera poseert.

In een kleine, felrode bikini doet Camille de harten van al haar fans sneller slaan. “Fotomodel”, “Sexy”, “Je straalt”, “Knapste vrouw”, “Jij bent zo perfect”, “Olala”, “Hoe mooi kan je zijn?”, “Schoonheid”, “Vrouw van mijn leven”, “Wauw” en “Zo leuk”, klinkt het onder meer in de commentaren.

3 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws