Cameron Vandenbroucke en Tim Merlier verwelkomen eerste zoontje: "Wat een mooie naam!" Nieuws
Nieuws

Cameron Vandenbroucke en Tim Merlier verwelkomen eerste zoontje: "Wat een mooie naam!"

Cameron Vandenbroucke en Tim Merlier verwelkomen eerste zoontje: "Wat een mooie naam!"

Cameron Vandenbroucke (23), de dochter van wijlen Frank Vandenbroucke, is bevallen van haar eerste kindje met wielrenner Tim Merlier (30). Dat heuglijke babynieuws maakte het koppel zelf bekend via Instagram.

Cameron Vandenbroucke en Tim Merlier zijn zopas de trotse ouders geworden van hun eerste kindje samen. Op woensdag 1 februari is Cameron bevallen van een zoontje. Het koppel maakte ook meteen de naam van hun kersverse spruit bekend.

"Petit amourtje. Jules Merlier. 01-02-2023", staat er te lezen bij enkele foto's van hun pasgeboren zoontje. Cameron en Tim worden dan ook overladen met felicitaties. "Proficiat!", schrijft onder meer Sarah De Bie, de vrouw van Wout van Aert.

"Welkom Jules!" en "Gefeliciteerd!", klinkt het ook nog meermaals onder de Instagrampost. Veel mensen zijn ook fan van de naam. "Mooie naam!" en "Wat een prachtige naam!", lezen we in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws