Cameron Vandenbroucke en Tim Merlier onthullen geslacht van hun baby: "Je papa zou zo trots zijn" Nieuws
Nieuws

Cameron Vandenbroucke en Tim Merlier onthullen geslacht van hun baby: "Je papa zou zo trots zijn"

Cameron Vandenbroucke en Tim Merlier onthullen geslacht van hun baby: "Je papa zou zo trots zijn"

Cameron Vandenbroucke (23) en profwielrenner Tim Merlier (30) zijn in verwachting van hun eerste kindje samen. Nu onthulde de dochter van wijlen wielrenner Frank Vandenbroucke ook het geslacht van hun baby.

Cameron Vandenbroucke en Belgisch kampioen Tim Merlier maakten begin 2020 bekend dat ze een koppel vormen. In februari 2023 verwelkomen ze normaal ook hun eerste kindje samen. Dat maakte het koppel twee maanden geleden zelf bekend via Instagram.

Nu hebben Cameron en Tim ook het geslacht van hun baby onthult. En dat wordt een jongen. "Baby boy", schrijft Cameron op haar Instagrampagina bij een foto van de genderreveal. Het koppel krijgt dan ook heel wat gelukswensen van hun volgers.

"Proficiat samen", schrijft onder andere collega-wielrenner Remco Evenepoel. Er zijn ook heel wat mensen die aan Camerons vader, Frank Vandenbroucke, moeten denken. Hij overleed in 2009 op 34-jarige leeftijd aan de gevolgen van een longembolie. "Je papa zou zo trots op je geweest zijn Cameron" en "Frank Junior", klinkt het in de reacties onder de foto.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws