Broer Marco Borsato lapt zwijgplicht aan zijn laars en doet straffe onthulling: "Heb ik moeite mee" Nieuws
Nieuws

Broer Marco Borsato lapt zwijgplicht aan zijn laars en doet straffe onthulling: "Heb ik moeite mee"

Broer Marco Borsato lapt zwijgplicht aan zijn laars en doet straffe onthulling: "Heb ik moeite mee"

Marco Borsato houdt zich al lange tijd erg stil tegenover de media. Ook zijn broer Armando had beloofd om te zwijgen tegen de pers, maar ondanks die zwijgplicht heeft de broer van Marco Borsato nu toch met de media gepraat.

Armando Borsato zit net zoals zijn broer Marco al jarenlang in de muziekwereld. Dat is net de reden waarom hij eerder niets kwijt wilde over de moeilijke situatie over zijn broer. “Ik ken de wereld, ken de mensen, en weet hoe sommige dingen werken", vertelt Armando in het Nederlandse magazine Weekend.

Hij laat zich vooral negatief uit over de opkomst van de vele juicekanalen. "Langzamerhand begint deze wereld toch te veranderen. De juicekanalen krijgen ruimschoots de gelegenheid om artiesten te vernietigen", aldus Armando.

De broer van Marco vindt het vooral erg dat die kanalen volgens hem geen hoor- en wederhoor plegen. "Daar heb ik wel moeite mee", zegt Armando. Toch blijft hij verder werken in de wereld, ook ondanks de moeilijke situatie rond zijn broer. "Ik blijf lekker werkzaam in die wereld. Ik hou er nog steeds van, alleen is het niet meer zoals vroeger."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws