Breuk tussen Montana Meiland en Dirk krijgt nog een vervelend staartje: “Al veel langer!” Nieuws
Nieuws

Breuk tussen Montana Meiland en Dirk krijgt nog een vervelend staartje: “Al veel langer!”

Breuk tussen Montana Meiland en Dirk krijgt nog een vervelend staartje: “Al veel langer!”

Vorige week kwam het trieste nieuws naar buiten dat Montana Meiland en haar vriend Dirk een punt achter hun relatie hebben gezet. Is die breuk recent of zijn de twee al een hele tijd uit elkaar?

“We hebben mooie momenten met elkaar beleefd, maar soms komt er een tijd om elkaar los te laten. We hebben elkaar lief, maar gaan ieder ons eigen weg”, deelde Montana Meiland plots op haar Instagrampagina. Na meer dan acht jaar gaan Montana en Dirk hun eigen weg en ook Dirk moest daar wat over kwijt.

“Op het moment doen we een stap terug in onze relatie om ons zelf weer terug te vinden”, schreef hij dan weer. Dat klinkt als een beslissing die ze nog maar pas genomen hebben, maar velen denken echter dat de twee al véél langer uit elkaar zijn. Volgens ‘Bekende Buren’ kocht Montana even geleden al een huis voor haar alleen in Noordwijk.

‘Bekende Buren’ maakte dat al bekend nog voor de twee hun relatiebreuk aankondigden. Montana en Dirk waren samen lang op zoek naar de perfecte woning, maar die zoektocht was dus geen succes. Bovendien laten verschillende ‘Chateau Meiland’-kijkers ook weten dat ze de break-up al zagen aankomen. “Was al duidelijk met de kerstaflevering, omdat hij niet mee op cruise ging” en “Ja, zo dacht ik ook”, reageren ze onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws