Bram Verbruggen ontroert iedereen met prachtig eerbetoon aan Frank Deboosere op zijn laatste werkdag Nieuws
Nieuws

Bram Verbruggen ontroert iedereen met prachtig eerbetoon aan Frank Deboosere op zijn laatste werkdag

Bram Verbruggen ontroert iedereen met prachtig eerbetoon aan Frank Deboosere op zijn laatste werkdag

Vanavond kunnen we Frank Deboosere voor de laatste keer bewonderen als weerman op de openbare omroep. Op Instagram heeft Bram Verbruggen nu een prachtig eerbetoon gebracht aan zijn collega.

Na 36 jaar en meer dan 100.000 weerberichten neemt weerman Frank Deboosere (64) vanavond afscheid als weerman bij de VRT. Dat wilden zijn collega's natuurlijk niet zomaar laten passeren. Zo heeft Bram Verbruggen nu een prachtig initiatief genomen om hem te eren.

Bram Vebruggen zal namelijk een maand lang zijn snor laten staan en zo het weerbericht presenteren. “Frank zijn snor is legendarisch, ook al heeft hij die niet meer sinds 1999”, vertelde Bram deze ochtend in ‘Goeiemorgen Morgen!’ op Radio2. “Als mensen mijn snor zien, denken ze hopelijk elke keer aan Frank", aldus de weerman.

Het was ook tijdens die ochtendshow dat hij zijn baard en snor onder handen liet nemen. Op Instagram deelde Radio2 ook al enkele foto's van zijn transformatie. "En toen onderging Bram Verbruggen het ultieme (w)eerbetoon aan Frank Deboosere", staat er in het onderschrift te lezen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws