"Bom van een vrouw": Saartje Vandendriessche maakt veel indruk met pikante badpakfoto Nieuws
Nieuws

"Bom van een vrouw": Saartje Vandendriessche maakt veel indruk met pikante badpakfoto

"Bom van een vrouw": Saartje Vandendriessche maakt veel indruk met pikante badpakfoto

Saartje Vandendriessche (48) post regelmatig kiekjes van haar afgetrainde lichaam op Instagram. Nu trakteert ze haar volgers op een prachtige badpakfoto.

Het zijn geen makkelijke tijden geweest voor presentatrice Saartje Vandendriessche. Eind vorig jaar raakte namelijk bekend dat zij een van de medewerkers was die moest vertrekken bij de VRT. Ook Geena Lisa en Tomas De Soete moesten toen hun boeltje pakken.

Saartje Vandendriessche werkte maar liefst tien jaar als omroepster voor de VRT. Daarnaast was ze lang een van de gezichten van ‘Vlaanderen Vakantieland’. Niet zolang geleden was de presentatrice ook nog op Eén te zien in ‘Op de man af’ en ‘Saar in het bos’.

Nu laat Saartje via Instagram weten dat ze even vakantie neemt. "De laatste weken waren nogal hectisch dus tijd om even de pauzeknop in te duwen en mijn batterijen op te laden. Ik knijp er even tussenuit", schrijft de brunette op Instagram bij een prachtige foto waarop ze poseert in badpak. Haar volgers zijn alvast erg onder de indruk. "Fotomodel!”, “Beauty”, “Wow, bom van een vrouw” en “Topvrouw!”, klinkt het onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws