Bom barst helemaal in het 'Big Brother'-huis: productie moet livestream stilleggen Nieuws
Nieuws

Bom barst helemaal in het 'Big Brother'-huis: productie moet livestream stilleggen

Bom barst helemaal in het 'Big Brother'-huis: productie moet livestream stilleggen

Eerder deze week kwam het al tot een discussie tussen Ali en Danny over het eten in 'Big Brother'. Op donderdagavond ontplofte de boel helemaal. Zo ontstond er een ruzie tussen Ali en Rob.

De productie van 'Big Brother' heeft donderdagavond de livestream even stilgezet. De reden? Een verhitte discussie tussen Ali en Rob. Rob had eerder al eens aangegeven dat hij niet wilde dat de bewoners natte handdoeken in de wasmand smijten. Zodra daar nog meer handdoeken bovenop komen, ontstaan er namelijk geurtjes.

Donderdagavond zag Rob dat er opnieuw natte handdoeken in de wasmand lagen. Voor hem was de maat dan ook vol en hij riep de bewoners bijeen. Ali gaf toe dat hij een handdoek in de wasmand had gesmeten waarna Rob ervan uitging dat alle natte handdoeken van hem waren. Maar dat was volgens Ali niet het geval. Hij zei dat hij enkel een nat washandje en een droge handdoek in de mand had gelegd, maar Rob liet hem niet uitpraten.

"Je gaat toch geen natte handdoeken erin gooien? Je bent toch niet achterlijk?", klonk het bij een gefrustreerde Rob. Rob trok naar zijn kamer en sloeg de deur dicht. Ali trok naar de kamer om verhaal te halen maar toen verhitten de gemoederen nog meer. Er werd zelfs geroepen. Uiteindelijk komen de bewoners tussenbeide, waarna 'Big Brother' beslist om de livestream tijdelijk stop te zetten. Later op de avond werd er wel nog gepraat maar Rob is ondertussen nog altijd op zoek naar de dader.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws