Boerin Cathy uit 'Boer zkt Vrouw' onthult voor het eerst: "Daarom heb ik niet voor Björn gekozen" Nieuws
Nieuws

Boerin Cathy uit 'Boer zkt Vrouw' onthult voor het eerst: "Daarom heb ik niet voor Björn gekozen"

Boerin Cathy uit 'Boer zkt Vrouw' onthult voor het eerst: "Daarom heb ik niet voor Björn gekozen"

Tegen alle verwachtingen in nam boerin Cathy uit 'Boer zkt Vrouw' niet Björn, maar wel Kenny mee op romantische trip. In Story onthult de 37-jarige boerin nu ook waarom ze niet voor topfavoriet Björn en wel voor Kenny koos.

Al vanaf het eerste moment dat Cathy Björn zag op haar boerderij, voelde ze een sterke aantrekkingskracht. Maar hoe meer tijd er voorbijging, hoe meer ze zich ook aangetrokken voelde tot Kenny. "Zowel bij Björn als bij Kenny had ik een positief gevoel", vertelt Cathy daar nu over in Story.

"We hebben goed kunnen lachen en babbelen, en er was ook bij beiden een soort van fysieke aantrekking. Het waren oprecht twee fijne mannen met wie ik zelf een toekomst zag", aldus de boerin. Toch koos ze uiteindelijk voor de goedlachse West-Vlaming Kenny. "Puur op gevoel", bekent Cathy nu.

"Ik wilde er gewoon niet te hard over nadenken of hun plus- en minpunten tegenover elkaar zetten, maar wel: met wie heb ik mij de afgelopen week het beste geamuseerd waardoor die romantische trip ook wel eens een plezante tijd zou kunnen worden? En daarom is het Kenny geworden", aldus de boerin. Of de twee uiteindelijk een koppel zijn geworden, komen we pas te weten in de reünieaflevering van 'Boer zkt Vrouw'.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws