Bloeit er opnieuw iets moois tussen Jacques Vermeire en Eva Pauwels? "Als het van mij afhangt" Nieuws
Nieuws

Bloeit er opnieuw iets moois tussen Jacques Vermeire en Eva Pauwels? "Als het van mij afhangt"

Bloeit er opnieuw iets moois tussen Jacques Vermeire en Eva Pauwels? "Als het van mij afhangt"

In de twee aflevering van 'De Vermeires' zagen we hoe Julie en Maxime een bezoekje brachten aan hun mama Eva Pauwels (47). Jarenlang hadden ze geen contact meer met elkaar, maar nu lijkt hun band opnieuw hersteld. Maar hoe zit het contact met haar ex Jacques Vermeire (71)? Daarover onthult Eva meer in HLN Showbits.

Eva Pauwels stapte in 1996 in het huwelijksbootje met Jacques Vermeire. Amper vijf jaar later, in 2001, strandde hun huwelijk. Daarna ging het van kwaad naar erger met Eva Pauwels. Ze raakte verslaafd aan alcohol, viel altijd op de verkeerde mannen of vrouwen en er kwam zelfs een contactverbod met haar kinderen.

Maar nu gaat het opnieuw beter met de blondine. "Het gaat al vier jaar erg goed met mij", vertelt ze in HLN Showbits. "Ik voel me weer fris en fruitig", aldus Pauwels. Ook het contact met haar kinderen, Julie en Maxime, is hersteld. Zo ziet ze haar kinderen weer regelmatig. Maar met Jacques heeft ze helaas minder contact. En dat vindt Eva erg jammer.

"Jacques en ik komen overeen. Mocht het van mij afhangen, zien we elkaar ook", vertelt Eva. "Maar het blijft kalm", vervolgt ze. "Hij heeft nog niet de intentie om familie-uitstapjes te doen", aldus Eva. Al hoopt ze dat daar in de toekomst verandering in komt. "Misschien, als er getrouwd wordt of er komen kleinkinderen, dat daar verandering in komt. En ja, dat zou ik wel heel tof vinden", besluit Pauwels.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws