Birgit Van Mol en haar man René nemen belangrijk besluit ondanks ongeneeslijke ziekte Nieuws
Nieuws

Birgit Van Mol en haar man René nemen belangrijk besluit ondanks ongeneeslijke ziekte

Birgit Van Mol en haar man René nemen belangrijk besluit ondanks ongeneeslijke ziekte

Birgit Van Mol en haar man René kregen de laatste jaren heel wat slecht nieuws te verwerken. In 2015 werd er longkanker bij René ontdekt en kort daarna ook een ongeneeslijke auto-immuunziekte. Nu hebben ze ook een belangrijk beslissing genomen.

Zo gaan ze binnenkort voor het eerst in jaren nog eens op vakantie. "Wij hebben vrij laat beslist om op vakantie te gaan", vertelt René in Dag Allemaal. "Voor het eerst in jaren durf ik weer naar het buitenland. De resultaten van mijn onderzoeken waren vrij goed, daardoor heb ik wat meer vertrouwen in mijn eigen lichaam.”

"Vakantie, dat is geleden van 2015, toen ze bij René longkanker ontdekten", vult Birgit aan. "Kort daarna werd ook de ergste vorm van mixed connective tissue disease vastgesteld, een ongeneeslijke auto-immuunziekte die vitale organen zoals het hart aanvalt. We weten nooit echt waar wij aan toe zijn. Daarom plannen wij al jaren niks meer.” Maar nu hebben de twee dus wel een deugddoende vakantie gepland in Portugal.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws