Birgit Van Mol deelt al 33 jaar lief en leed met man René: "Dat is ons geheim" Nieuws
Nieuws

Birgit Van Mol deelt al 33 jaar lief en leed met man René: "Dat is ons geheim"

Birgit Van Mol deelt al 33 jaar lief en leed met man René: "Dat is ons geheim"

Birgit Van Mol (54) en haar man René (68) kregen de laatste jaren heel wat slecht nieuws te verwerken. In 2015 werd er longkanker bij René ontdekt en kort daarna ook een ongeneeslijke auto-immuunziekte die zijn vitale organen aanvalt. In Dag Allemaal verklappen ze hun geheim van 33 jaar samenzijn en 25 jaar huwelijk.

"Communicatie", zegt René zonder twijfelen op de vraag wat het geheim is van hun huwelijk. "Wij praten over alles. Als er iets scheelt, zeggen we dat met­een, zelfs al vindt de ander dat niet leuk. Wij zijn nog nooit gaan slapen met ruzie of een onopgelost probleem."

"Ik heb veel geleerd van René op dat vlak", aldus Birgit. "Als hij in het begin vroeg wat er scheelde, antwoordde ik vaak ‘niks’. Dan zei hij: ‘Als er niks is, doe je gewoon, ofwel zeg je het als er iets scheelt.’"

Al is er nog een reden waarom de twee al zolang gelukkig getrouwd zijn. "Wij zijn geen klagers. Da’s de reden waarom wij al 25 jaar gelukkig getrouwd zijn. Wij willen niet zuur zijn. Van de dieptepunten van het leven proberen wij de humor in te zien. Als wij samen met de hond gaan wandelen en Birgit loopt voorop, dan zegt ze: ‘Hey ouwe, loop ’ns effe door!’, dan moet ik lachen. Zo gaan wij met elkaar om. Eerlijkheid en humor zijn de basis van onze relatie, dat is altijd zo geweest."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws