"Binnenkort": presentatrice Gloria Monserez onthult groot nieuws over 'Hotel Romantiek' Nieuws
Nieuws

"Binnenkort": presentatrice Gloria Monserez onthult groot nieuws over 'Hotel Romantiek'

"Binnenkort": presentatrice Gloria Monserez onthult groot nieuws over 'Hotel Romantiek'

Gloria Monserez heeft haar doorbraak bij het grote publiek misschien wel te danken aan ‘Hotel Romantiek’. De presentatrice licht nu al een tipje van de sluier op over het nieuwe seizoen van het populaire VRT-programma.

Gloria Monserez is al lang niet meer alleen het meisje van Ketnet. Naast Ketnet-wrapster presenteerde ze vorig jaar ‘The Voice van Vlaanderen’ en nu schittert ze ook in de Streamz-serie ‘Liefdestips Aan Mezelf’. De opdrachten volgen elkaar snel op en dat harde werk werd zopas nog beloond. Zo won ze de Kastaar! voor ‘Doorbraak van het Jaar’.

Ook kreeg Monserez veel lof voor haar verschijning in ‘Hotel Romantiek’. De openbare omroep maakte onlangs nog bekend dat er een vijfde seizoen zal komen en ook daar zal Gloria present voor tekenen. Samen met Philippe Geuels en Sven de Leijer zal ze enkele vrijgezellen, die ouder dan 65 jaar zijn, mee op reis nemen.

Gloria onthult nu dat ze bijna aan de slag moet voor dat nieuwe seizoen. “Binnenkort vertrekken we weer voor de opnamen van het nieuwe seizoen”, vertelt ze aan Dag Allemaal. Ook geeft de presentatrice toe dat de vorige reeks een diepe indruk heeft nagelaten. “Zelfs als je 65 en single bent, kan je nog verliefd worden en kan dat wederzijds zijn. Dat heeft me een heel warm gevoel gegeven”, klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws