Binnenkort een tweede kindje voor Wout van Aert? Sarah De Bie verklapt zelf of ze zwanger is Nieuws
Nieuws

Binnenkort een tweede kindje voor Wout van Aert? Sarah De Bie verklapt zelf of ze zwanger is

Binnenkort een tweede kindje voor Wout van Aert? Sarah De Bie verklapt zelf of ze zwanger is

Sarah De Bie en Wout van Aert werden begin 2021 de trotse ouders van een zoontje, Georges. Sarah was een tijdje geleden te gast bij StuBru en daar onthulde de vrouw van Wout van Aert of er binnenkort ook nog een tweede kindje aankomt.

Op 4 januari 2021 verwelkomden Wout van Aert en zijn vrouw Sarah De Bie hun eerste kindje samen, die de naam Georges kreeg. Hij mag binnen 1,5 maand dus twee kaarsjes uitblazen. Maar komt er binnenkort ook nog een zusje of broertje bij voor Georges?

Dat vroeg radiopresentatrice Eva De Roo zich ook af en ze vroeg het aan Sarah tijdens een gesprek op StuBru. "In het begin dacht ik: 'Eentje is wel genoeg'", vertelt Sarah. Sarah is zelf enig kind en wilde om praktische redenen eerst maar een kindje. "Ik ga vaak mee naar de koers ga en je hebt maar twee handen. Daarom wilden we eerst maar voor een kindje gaan", aldus Sarah.

Maar de vrouw van Wout van Aert lijkt nu toch van gedachte veranderd te zijn. "Ik vind kindjes zo leuk dat een tweede misschien toch een optie is", klinkt het nu. Maar voorlopig is Sarah nog niet zwanger van een tweede kindje.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws