ShowbizzTime

Binnenkort een kindje voor Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels? 'Thuis'-actrice onthult groot nieuws

Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck
I Foto: Instagram I
door Redactie

Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels (allebei 30) vormen inmiddels al zo’n drie jaar een koppel. In Dag Allemaal heeft de ‘Thuis’-actrice nu ook groot nieuws over hun kinderwens.

In april 2020 raakte het nieuws bekend dat Mathias Vergels de liefde gevonden had bij zijn ‘Thuis’-collega Lynn Van den Broeck. Eerder was Mathias al getrouwd met zijn ex Julie. Met Julie heeft Mathias ook een zoontje, Emile. 

Maar koestert Lynn ook een nog een kinderwens? Daarover onthult ze deze week meer in Dag Allemaal.“Mathias en ik babbelen daar soms oppervlakkig over. ‘Zou ons kind bruin haar hebben?’, maar we maken geen concrete plannen”, vertelt Lynn openhartig.

Momenteel past er namelijk geen kindje in haar agenda. “Momenteel ben ik met mijn carrière bezig, waardoor ik geen tijd heb voor kinderen. Ik ben dertig, dus ik heb nog alle tijd”, aldus Lynn. Al is ze ook niet zeker of ze ooit aan kinderen zullen beginnen. “Ik weet niet of kinderen ooit in mijn leven gaan passen. Komt het niet, dan is dat geen taboe”, besluit de ‘Thuis’-actrice.

Laatste nieuws