Binnenkort een derde kindje voor Natalia? Zangeres opvallend openhartig over haar kinderwens Nieuws
Nieuws

Binnenkort een derde kindje voor Natalia? Zangeres opvallend openhartig over haar kinderwens

Binnenkort een derde kindje voor Natalia? Zangeres opvallend openhartig over haar kinderwens

Natalia is inmiddels de trotse mama van twee kindjes: dochtertje Bobbi-Loua en zoontje Apollo. In 'Goeiemorgen Morgen!' op Radio2 onthulde de zangeres nu ook of daar binnenkort nog een broertje of een zusje bijkomt.

Natalia werd voor het eerst mama in maart 2020. Samen met haar partner Frederik kreeg ze toen een dochtertje, Bobbi-Loua. Iets meer dan anderhalf jaar later, in december 2021, verwelkomden ze hun tweede kindje, zoontje Apollo.

Maar aan gezinsuitbreiding denken Natalia en Frederik nu niet meer. “Een derde kindje komt er niet", aldus Natalia. "Daar heb ik het er met mijn vriend al over gehad. Anders ga ik dood. En ik wil graag nog wat blijven leven”, vertelt ze openhartig.

De combinatie van haar gezin met haar zangcarrière valt de zangeres namelijk behoorlijk zwaar. “Ik vind het een pittige combinatie. Het is soms zelfs een beetje overleven”, bekent Natalia. "En wat we nu hebben, is een koningsdroom. Een meisje én een jongen. Het is fantastisch", besluit de zangeres.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws