Binnenkort een derde kindje? Nathalie Meskens doet verrassende uitspraak over gezinsuitbreiding Nieuws
Nieuws

Binnenkort een derde kindje? Nathalie Meskens doet verrassende uitspraak over gezinsuitbreiding

Binnenkort een derde kindje? Nathalie Meskens doet verrassende uitspraak over gezinsuitbreiding

Nathalie Meskens (40) is sinds kort weer op televisie te zien in 'Beste Kijkers'. Daarnaast timmert ze volop aan haar zangcarrière onder de artiestennaam MSKNS. Toch komt vooral haar gezin op de eerste plaats. In Primo onthult de presentatrice nu ook of er nog een derde kindje komt.

Nathalie Meskens is de trotse mama van twee kindjes: dochtertje Lima (2,5 jaar) en zoontje Loé (13 maanden). En daar is ze dolgelukkig mee. “Het is een zwaar en groot ding, dat verantwoordelijkheidsgevoel, maar ik vind het keimooi", aldus Nathalie over het moederschap.

Een derde kindje komt er daarentegen niet. “Dat staat niet op de planning", vertelt Nathalie. Al twijfelt ze wel soms. "De romanticus in mij zou graag nog een derde kindje willen, maar de realist in mij zegt nee."

Nathalie wil vooral het lot niet tarten. "Ik ben per slot van rekening ook al 40", aldus de presentatrice. "We hebben twee toffe en gezonde kinderen, het is goed zoals het is. Wat zeg ik: het is meer dan fantastisch zoals het is", besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws