ShowbizzTime

Bijzondere jurk van koningin Mathilde gaat viraal in het buitenland: beging ze een grote modeflater?

Koningin Mathilde
I Foto: Photonews I
door Redactie

Normaal gezien zijn de meningen over de kledingkeuze van koningin Mathilde unaniem lovend. Maar onze koningin doet nu heel wat stof opwaaien in het buitenland met haar meest recente outfit.

Zo droeg koningin Mathilde afgelopen week een wel heel bijzondere jurk tijdens een receptie op het Paleis. Ze koos namelijk voor een kleedje met roze én rode vlakken, een mix die niet bij iedereen in de smaak valt.

“Is deze onmogelijke combinatie die Mathilde durft te dragen goed of fout?”, vraagt het Spaanse magazine Vanitatis op hun website. “Deze combinatie van kleuren, een contrast tussen roze en rood, is altijd moeilijk”, klinkt het. “Sommigen houden van deze mix, maar anderen vinden dat rood en roze niet combineerbaar zijn”, luidt het ook nog.

Toch vindt het magazine de look geslaagd. “Jarenlang was de mix van roze en rood ondenkbaar. Maar de afgelopen seizoenen is deze combinatie erg trendy geworden”, schrijft Vanitatis. Ook in het Verenigd Koninkrijk gaat de jurk van Mathilde over de tongen.

Colorblocking

“Mathilde van België zien we meestal in zachte kleuren. Maar tijdens een receptie verraste ze met een felgekleurde colorblocking-outfit”, schrijft het Britse OK! Magazine. En ook in Duitsland werd de jurk fel besproken. “Is rood en roze echt een goede combinatie? Jazeker, en Mathilde uit België bewijst het met haar nieuwste look!”, klinkt het in het Duitse tijdschrift Bunte.

Koningin Mathilde en koning Filip. Bron: Photonews

Laatste nieuws