Bijzonder slopend voor André Hazes: “Het is uitermate onsympathiek wat zij doet” Nieuws
Nieuws

Bijzonder slopend voor André Hazes: “Het is uitermate onsympathiek wat zij doet”

Bijzonder slopend voor André Hazes: “Het is uitermate onsympathiek wat zij doet”

Twee weken geleden hoorden we dat André Hazes het de komende tijd wat rustiger aan gaat doen. De zanger kampt immers met een burn-out. Ook Sarah van Soelen, de vriendin van de zanger, liet zich opnemen om te leren omgaan met alle kritiek die ze krijgt na de massale media-aandacht.

Yvonne Coldeweijer beweert echter dat André en Sarah zich hebben laten opnemen in een ontwenningskliniek. Het is niet de eerste keer dat de YouTube-ster de zanger en zijn vriendin door het slijk haalt. In Nederland zelf wordt de werkethiek van Yvonne Coldeweijer dan ook in vraag getrokken.

“Het is gewoon uitermate hard en onsympathiek wat ze doet”, zegt Guido den Aantrekker, hoofdredacteur van de Nederlandse Story in Dag Allemaal. “Ik heb ook geen enkele reden om aan te nemen dat het waar is waarmee zij allemaal uitpakt.”

“André en Sarah hebben het écht heel zwaar nu, door alles wat zich in hun leven afspeelt”, weet Guido. “Sarah ken ik bijvoorbeeld als een erg gevoelig meisje… Dat voortdurende bashen door Yvonne zal zeker een impact op haar hebben.”

“Waar de fixatie met André en Sarah vandaan komt, is niet duidelijk”, vertelt de hoofdredacteur. “Yvonne weet dat nieuws over André altijd scoort. De een vindt ’m fantastisch, de ander vindt ’m vreselijk, maar hij spreekt altijd tot de verbeelding.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws