Bijzonder: Prins William en Kate Middleton delen nooit eerder gezien foto van koningin Elizabeth Nieuws
Nieuws

Bijzonder: Prins William en Kate Middleton delen nooit eerder gezien foto van koningin Elizabeth

Bijzonder: Prins William en Kate Middleton delen nooit eerder gezien foto van koningin Elizabeth

Afgelopen vrijdag was een zeer pijnlijke dag voor de Britse koninklijke familie. Koningin Elizabeth zou namelijk 97 jaar zijn geworden en om haar nu te herdenken delen Prins William en zijn vrouw Kate Middleton een nieuw plaatje op sociale media.

Vorig jaar sloeg het noodlot plots toe in het Verenigd Koninkrijk. Koningin Elizabeth overleed namelijk op 8 september op 96-jarige leeftijd. Ze zat ruim zeventig jaar op de troon en die taak neemt haar zoon Charles nu voor zijn rekening. Volgende maand zal hij eindelijk officieel gekroond worden.

Op 21 april zou de overleden koningin 97 jaar zijn geworden. Een bijzondere dag dus en om haar te herdenken delen Prins William en Kate Middleton nu een nooit eerder geziene foto van Elizabeth. Op het kiekje dat vorig jaar genomen werd, poseert ze samen met enkele klein- en achterkleinkinderen.

Fotografe Kate

Niemand minder dan Kate, de echtgenote van Prins William, nam het plaatje toen ze vorig jaar samen vertoefden in Balmoral Castle in Schotland. Dat was het favoriete kasteel van de Queen en daar overleed ze ook. Elizabeth liet vier kinderen, acht kleinkinderen en twaalf achterkleinkinderen na.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws