Bijzonder pijnlijke dag voor koning Charles en Brits koningshuis: dit is er aan de hand Nieuws
Nieuws

Bijzonder pijnlijke dag voor koning Charles en Brits koningshuis: dit is er aan de hand

Bijzonder pijnlijke dag voor koning Charles en Brits koningshuis: dit is er aan de hand

Het is vandaag een zeer moeilijke dag voor de Britse koninklijke familie en de Britse bevolking. En dat heeft allemaal te maken met wijlen Queen Elizabeth II.

Normaal gezien zou het vandaag groot feest moeten geweest zijn in het Verenigd Koninkrijk. Queen Elizabeth II zou op 21 april namelijk 97 jaar geworden zijn. Helaas overleed de koningin vorig jaar in september.

Op Instagram staat de koninklijke familie nu stil bij haar verjaardag. "Vandaag herdenken we het ongelooflijke leven en de nalatenschap van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II, op wat haar 97ste verjaardag zou zijn geweest", staat er te lezen bij een foto van de Queen op de officiële Instagrampagina van de Windsors.

Langst regerende vorstin

"Toen Hare Majesteit in april 1926 werd geboren, hadden prinses Elizabeth en haar familie niet verwacht dat ze ooit koningin zou worden", klinkt het verder. Maar zoals geweten werd Elizabeth II de langst regerende vorstin van Groot-Brittannië. "De enige in de geschiedenis die een platina jubileum vierde", aldus het koningshuis.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws