Bijzonder pijnlijk wat Qmusic met Nathalie Meskens doet Nieuws
Nieuws

Bijzonder pijnlijk wat Qmusic met Nathalie Meskens doet

Bijzonder pijnlijk wat Qmusic met Nathalie Meskens doet

De zangcarrière van Nathalie Meskens komt voorlopig niet van de grond. Ze mocht optreden in 'Tien om te Zien' met haar nummer 'You Knocked Down My Walls'. Op de radiozenders wordt ze echter niet gedraaid.

Wat het helemaal pijnlijk maakt, is dat zelfs de zenders van haar eigen huis niet draaien. We hebben het dan over Qmusic en Joe. Nathalie werkt zelf voor VTM. Veel pijnlijker kan het voor de presentatrice/zangeres niet worden.

"Nathalie zat meer dan eens bij ons in de studio, en bij Dorothee en Maarten", laat Qmusic weten in Dag Allemaal. "Maar de concurrentie met andere nieuwe singles is nu eenmaal groot."

"Welke singles meegaan in onze playlist wordt echter door heel wat verschillende factoren bepaald", vervolgt de zender. "Bovendien kunnen we daar per week maar twee tot drie nieuwe nummers aan toevoegen. De concurrentie is dus groot. Qmusic blijft het muzikale werk van Nathalie Meskens op de voet volgen en bekijkt dit, zoals bij alle andere artiesten, track per track."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws