Bijna 9 maanden na hun huwelijk komt Brecht uit 'Blind Getrouwd' met fantastisch nieuws: "Proficiat!" Nieuws
Nieuws

Bijna 9 maanden na hun huwelijk komt Brecht uit 'Blind Getrouwd' met fantastisch nieuws: "Proficiat!"

Bijna 9 maanden na hun huwelijk komt Brecht uit 'Blind Getrouwd' met fantastisch nieuws: "Proficiat!"

Het is inmiddels al bijna negen maanden geleden dat Brecht en Dziubi elkaar het jawoord gaven in 'Blind Getrouwd'. Zoveel maanden later zijn de twee nog altijd gelukkig getrouwd. Op Instagram heeft Brecht nu ook groot nieuws bekendgemaakt.

Brecht staat al jaren voor de klas. Nu komt hij ook met een heel bijzonder initiatief. Dat laat hij weten via zijn sociale media. "Op Valentijnsdag werd ik verrast met een aanzoek tijdens m'n les en ik zei opnieuw ja!", schrijft de 'Blind Getrouwd'-kandidaat op Instagram.

"Samen met Birgit Van Mol ben ik voortaan ambassadeur van de Sidekick Sam!", klinkt het enthousiast. In een filmpje leggen Brecht en Birgit ook uit wat een Sidekick Sam is. "Dat is een leerkracht die er is om de leerlingen bij te staan als het even niet gaat", aldus Birgit.

"Maar als we echt iedereen een Sidekick Sam willen gunnen, moeten wij groeien", vervolgen ze. "Help jij ons daarbij door een actie op te zetten? Bijvoorbeeld door een pannenkoekenbak of een rommelmarkt op school. In ieder geval, registreer je actie. Je vindt alle info op www.sidekicksamacademy.be", aldus het duo. Op Instagram wordt meteen erg enthousiast gereageerd op het inititief. "Proficiat Brecht!", "Zo trots op jou!" en "Fier op de nieuwste ambassadeur!", luidt het in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws