Bijna 4 weken na het overlijden van haar mama: Evi Hanssen krijgt plots prachtig nieuws te horen Nieuws
Nieuws

Bijna 4 weken na het overlijden van haar mama: Evi Hanssen krijgt plots prachtig nieuws te horen

Bijna 4 weken na het overlijden van haar mama: Evi Hanssen krijgt plots prachtig nieuws te horen

Evi Hanssen ging de laatste maanden door een zeer emotionele periode. In maart moest de presentatrice nog afscheid nemen van haar mama, maar nu heeft ze eindelijk geweldig nieuws vernomen. Dat deelt ze maar al te graag op sociale media.

Op 14 maart maakte Evi Hanssen het droevige nieuws bekend dat haar ongeneeslijk zieke mama Arlette gestorven was. “Vanmiddag is onze lieve moeder zachtjes ingeslapen. Thuis, met zicht op de Nete, omringd door bloemen en haar familie”, schreef ze toen op Instagram. “Fijne reis, mijn allerliefste moeder. Ik voel je dicht bij mij. Tot altijd”, voegde ze er nog aan toe.

Na dit pijnlijke verlies nam Evi even wat rust, maar intussen is ze opnieuw aan de slag. Zo staat ze alweer op de planken met haar eigen theaterstuk 'Sinds ik niet meer drink'. Ze toerde eerder al door Nederland, maar nu is Vlaanderen eindelijk aan de beurt. Zo staat ze op 13 april in het Antwerpse Play-Zuid en Evi heeft nu ook geweldig nieuws te horen gekregen.

De eerste Vlaamse recensies van 'Sinds ik niet meer drink' zijn namelijk verschenen en die zijn zeer positief. Onder andere de recensent van Het Laatste Nieuws is laaiend enthousiast over het stuk van Evi. Zo krijgt 'Sinds ik niet meer drink' een beoordeling van vier sterren op vijf. Dat artikel deelt ze nu trots op haar Instagramverhaal. "Hanssen wervelt door de show. Gestoffeerd met weetjes en wetenschap. Maar vooral enkele raken grappen", klinkt het.

Bijna 4 weken na het overlijden van haar mama: Evi Hanssen krijgt plots prachtig nieuws te horen
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws