Bijna 2 jaar na geboorte van dochtertje: Sieg De Doncker en Maureen Vanherberghen hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding Nieuws
Nieuws

Bijna 2 jaar na geboorte van dochtertje: Sieg De Doncker en Maureen Vanherberghen hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding

Bijna 2 jaar na geboorte van dochtertje: Sieg De Doncker en Maureen Vanherberghen hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding

Sieg De Doncker en Maureen Vanherberghen zijn in de zomer van 2021 de trotse ouders geworden van een dochtertje. In het weekblad Story vertelt de 'Familie'-actrice en Qmusic-dj nu of er binnenkort ook een tweede kindje aankomt.

Sieg De Doncker en Maureen Vanherberghen mochten in de zomer van 2021 hun eerste kindje verwelkomen. Zo beviel Maureen op 18 juli 2021 van een dochtertje, Nelle. Binnen drie maanden viert zij haar tweede verjaardag.

En blijkbaar willen Sieg en Maureen graag nog een kindje. Dat vertelt Maureen, die momenteel als inspecteur Kennis te zien is in 'Familie', deze week in Story. "We willen sowieso meer dan één kind", onthult Maureen.

Al weten ze nog niet wanneer precies. "Bij Nelle hadden we ook geen exact moment geprikt. Je babbelt daarover, en dan laat je de natuur zijn gang gaan", legt Maureen uit. "We hopen het nu opnieuw op die manier te doen", aldus de Qmusic-dj.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws