'Big Brother'-presentatrice Tatyana Beloy maakt erg veel indruk in sexy jurk: "Wat een benen!" Nieuws
Nieuws

'Big Brother'-presentatrice Tatyana Beloy maakt erg veel indruk in sexy jurk: "Wat een benen!"

'Big Brother'-presentatrice Tatyana Beloy maakt erg veel indruk in sexy jurk: "Wat een benen!"

Afgelopen zaterdag moesten we voor de tweede keer afscheid nemen van een bewoner in 'Big Brother'. Zo zagen we tijdens de liveshow dat de Nederlandse Chelsea het huis moest verlaten. Op Instagram deelde presentatrice Tatyana nu een foto van de outfit die ze droeg tijdens de liveshow en die lokt heel wat reacties uit.

'Big Brother' is inmiddels al aan zijn derde week bezig. Ondertussen moesten we ook al afscheid nemen van twee bewoners: de Vlaamse Judy en de Nederlandse Chelsea. Die laatste moest afgelopen zaterdag haar koffers pakken tijdens de liveshow.

Die liveshow werd uiteraard opnieuw gepresenteerd door Tatyana Beloy en Geraldine Kemper. Tatyana heeft op Instagram nu ook een foto gepost van de outfit die ze toen droeg. En die valt erg in de smaak bij haar volgers.

"Wauw!", "Knap!" en "Prachtig", klinkt het in de reacties. Haar volgers zijn vooral onder de indruk van Tatyana's benen. "Wat een killer legs heb jij toch" en "Wat een koppel benen Tatyana!", lezen we in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws