'Big Brother'-presentatrice Tatyana Beloy doet straffe uitspraak: "Hij wordt de winnaar!" Nieuws
Nieuws

'Big Brother'-presentatrice Tatyana Beloy doet straffe uitspraak: "Hij wordt de winnaar!"

'Big Brother'-presentatrice Tatyana Beloy doet straffe uitspraak: "Hij wordt de winnaar!"

'Big Brother' is inmiddels al zeven weken bezig. Zopas raakte ook bekend dat op 1 april de finale wordt gespeeld. In 'De Tafel van Vier' deed presentatrice Tatyana Beloy nu ook een verrassende uitspraak over wie zij denkt dat 'Big Brother' zal winnen.

Op woensdagavond was Tatyana Beloy te gast bij 'De Tafel van Vier'. Gert Verhulst en zijn vrouw Ellen Callebout blijken namelijk grote fan te zijn van het realityprogramma. Tatyana vroeg ook aan Gert wie hun favoriet is.

"Van mij mag Rob winnen", klonk het vastberaden. "En voor Ellen ook. Ja, wij zijn Rob-fans", bekende Gert Verhulst. Waarna Gert de vraag terugkaatste. "Wie denk jij dat er gaat winnen?", vroeg hij aan Tatyana. En die had een verrassend antwoord klaar.

"Ja, Jason is zo populair", zei de presentatrice. "Die krijgt zoveel fanmail. Dat is ongelooflijk", aldus Tatyana. "Ik weet niet wie er gaat winnen maar het is bijzonder om te zien", klonk het. Op zaterdag 1 april weten we of Tatyana ook gelijk had.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws