'Big Brother'-presentatrice Geraldine Kemper verklapt meer over erg wilde nacht: "Schaam me nog steeds" Nieuws
Nieuws

'Big Brother'-presentatrice Geraldine Kemper verklapt meer over erg wilde nacht: "Schaam me nog steeds"

'Big Brother'-presentatrice Geraldine Kemper verklapt meer over erg wilde nacht: "Schaam me nog steeds"

Binnenkort schittert Geraldine Kemper opnieuw in ‘Big Brother’, maar de presentatrice klapt nu alvast uit de biecht over een heel gênant voorval in haar eigen podcast. Zo vertelt ze meer over een heel wilde avond.

Geraldine Kemper kennen wij in België vooral als de presentatrice van ‘Big Brother’. Toch heeft de Nederlandse ook een bekende podcast, namelijk ‘De grote Vooroordelen Show’. Daarin onthult ze nu een groot geheim dat ze nog nooit eerder verteld heeft. Zo vertelt ze meer over een uit de hand gelopen avondje stappen. De Nederlandse presentatrice was namelijk stomdronken en maakte toen heel wat mee.

“Ik heb toen geloof ik getongd met drie mensen. Dat wist ik ook niet meer”, verklapt ze. “Ik ben toen in de taxi gezet, naar mijn huis gebracht en ik had een jas aan die binnenstebuiten kon. En toen kon ik mijn sleutels niet meer vinden”, gaat ze verder. Omdat ze zo beschonken was, viel ze in slaap voor haar deur. Een behulpzame vrouw zag haar liggen en nam haar vervolgens mee naar huis. “Toen ben ik van haar achteropje gevallen, op een paaltje”, zegt Geraldinge al lachend.

Als kers op de taart werd ze ’s ochtends wakker naast een meisje én met een blauw oog. Ze schaamde zich hier zo erg voor, dat ze dit aan niemand durfde te vertellen. Geraldine zei dan bijvoorbeeld tegen collega’s dat ze uitgegleden was. “Dat ik toen niet al alcohol heb geblokt uit mijn leven: dat snap ik niet helemaal”, sluit ze af. Nu heeft de presentatrice het al een tijdje uit haar leven gebannen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws