'Big Brother' komt met verrassing van formaat: "Op die datum wordt de finale al gespeeld" Nieuws
Nieuws

'Big Brother' komt met verrassing van formaat: "Op die datum wordt de finale al gespeeld"

'Big Brother' komt met verrassing van formaat: "Op die datum wordt de finale al gespeeld"

De 'Big Brother'-bewoners zitten inmiddels al ruim zes weken in het huis. Dat betekent dat de finale steeds dichterbij komt. Nu onthulde zendergroep Play Media ook al de datum van de finale en die komt er sneller aan dan verwacht.

Na het vertrek van Chayron afgelopen zaterdag blijven er nog tien bewoners over in het 'Big Brother'-huis. Daardoor dachten velen dat het programma nog lang zou lopen, maar de makers komen nu met een verrassend nieuws over de finale.

Zo zal 'Big Brother' net zoals vorig jaar geen 100 maar slechts 86 dagen duren. “Tijdens de eerste reeks duurde het experiment voor de ‘Big Brother’-bewoners inderdaad 100 dagen. Dat zoiets voor deze editie ook het geval was, hebben we nooit gecommuniceerd", aldus zendergroep Play Media.

"‘Big Brother’ is de afgelopen twee seizoenen onvoorspelbaarder dan ooit, en dus worden ook de bewoners verrast door de lengte van het experiment", klinkt het verder. De finale vindt daardoor al plaats op zaterdag 1 april, maar dat weten de bewoners dus nog niet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws