'Big Brother' komt met grote verrassing na pijnlijke exit van Chelsea: dit zijn de twee nieuwe bewoners Nieuws
Nieuws

'Big Brother' komt met grote verrassing na pijnlijke exit van Chelsea: dit zijn de twee nieuwe bewoners

'Big Brother' komt met grote verrassing na pijnlijke exit van Chelsea: dit zijn de twee nieuwe bewoners

Afgelopen zaterdag moesten we in 'Big Brother' afscheid nemen van de Nederlandse Chelsea. Lang hebben de bewoners daar echter niet om kunnen treuren, want inmiddels maakten al twee nieuwe kandidaten hun intrede.

Vanavond kunnen de 'Big Brother'-fans kennismaken met twee nieuwe bewoners: de 55-jarige Jacqueline uit Nederland en de Belgische deelnemer Ias (22). Ias is een zelfstandige glazenwasser, hij is heel sociaal, woont in Schilde en heeft een zeer uitgesproken mening.

“Of je vindt me leuk, of niet. Maar ik loop niet tussen de lijntjes", klinkt het. Daarnaast maakt Jacqueline haar intrede in het 'Big Brother'-huis. Jacqueline komt uit Nederland en baat samen met haar partner al meer dan twintig jaar een horecazaak uit.

Jacqueline is heel direct en zegt altijd waar het op staat. "Als ik iets in mijn kop heb, heb ik het niet in mijn kont”, zegt ze zelf. Wie benieuwd is naar de twee nieuwe bewoners, kan vanavond om 22 uur afstemmen op Play4 voor ‘Big Brother'.

Ias en Jacqueline. Bron: Play4
Ias en Jacqueline. Bron: Play4
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws