'Big Brother'-kijkers zijn in shock: eerste bewoner vandaag al genomineerd Nieuws
Nieuws

'Big Brother'-kijkers zijn in shock: eerste bewoner vandaag al genomineerd

'Big Brother'-kijkers zijn in shock: eerste bewoner vandaag al genomineerd

Normaal gezien worden de nominaties in 'Big Brother' pas op donderdag bekendgemaakt. Maar deze week zorgt 'Big Brother' voor een verrassing van jewelste. Zo is de eerste bewoner vandaag al genomineerd.

Afgelopen zaterdag moest de 21-jarige Michelangelo afscheid nemen van het 'Big Brother'-huis. Hij was samen genomineerd met Bart en Jason, die op meer stemmen konden rekenen van de kijkers. Inmiddels is er ook een nieuwe week begonnen in het 'Big Brother'-huis en die is meteen van start gegaan met een gigantische plottwist.

Zo werd er op maandag al een eerste bewoner genomineerd. Na het ontbijt moesten de bewoners een spel spelen. Wat ze precies moesten doen, is niet geweten. De livestream werd namelijk een tijdlang onderbroken.

Maar zodra het spel gedaan was en de livestream opnieuw begon, werd duidelijk dat Lindsey iemand moest nomineren. Zij ging voor Jason. Hij is dus de eerste genomineerde van deze week. Normaal worden de twee andere genomineerden op donderdag bekendgemaakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws