ShowbizzTime

'Big Brother'-bewoner zwaar onder vuur na masturbatiegesprek: "Wat een smerige vent!"

Big Brother
I Foto: Play4 I
door Redactie

Op de Instagrampagina van ‘Big Brother’ zorgt er een fragment uit de livestream momenteel voor heel wat ophef. Daarin houden enkele mannen een gesprek over masturbatie.

De bewoners zitten nog maar enkele dagen in het ‘Big Brother’-huis maar lijken het nu al moeilijk te hebben met hun seksuele behoeftes. Zo knoopt de 35-jarige Ali een gesprek aan met enkele van zijn mannelijke bewoners over zijn seksuele noden.

“Hoe gaan we dat volhouden als je iemand bent met een hoog libido? Drie maanden, weet je wat dat betekent?”, vraagt hij aan zijn medebewoners. “Er staan ook camera’s in de toiletten hè?”, klinkt het verder. “Nee, maar die staan niet aan. Dus dan moet je dat gewoon doen”, raadt Chayron hem aan.

Dat gesprek is nu bij veel kijkers in het verkeerde keelgat geschoten. “Wat een smerige vent!”, “We zitten weer met een geilerd” en “Ali = Leroy 2.0, afschuwelijk”, reageren enkele boze kijkers. Volgens veel kijkers had Leroy zich vorig jaar schuldig gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag na een voorval in de badkamer van het ‘Big Brother’-huis. Daarvan is deze keer evenwel geen sprake. Hieronder kan je het volledige fragment bekijken.

Laatste nieuws