'Big Brother'-finalist Jason reageert voor het eerst op ruzie tussen bewoners: "Nog steeds veel wrijving" Nieuws
Nieuws

'Big Brother'-finalist Jason reageert voor het eerst op ruzie tussen bewoners: "Nog steeds veel wrijving"

'Big Brother'-finalist Jason reageert voor het eerst op ruzie tussen bewoners: "Nog steeds veel wrijving"

Hoewel 'Big Brother' er inmiddels al twee weken op zit, blijft de finale de gemoederen verhitten. Zo was te zien hoe de spanning te snijden was tijdens de finale. Heel wat bewoners leken het namelijk niet meer met elkaar te kunnen vinden. Nu heeft ook Jason voor het eerst gereageerd op de hetze.

Tijdens de finale van 'Big Brother' was te zien hoe Charlotte, Danny en Lindsey wel erg koel reageerden toen Jolien het huis uitkwam. Ze waren er namelijk achter gekomen dat Jolien niet altijd even vriendelijk praatte over hen achter hun rug. Ook voor Bart had Charlotte achteraf geen enkel goed woord meer over.

Een van de weinige bewoners die niet verwikkeld raakte in de ruzie was Jason. Hij werd nipt tweede, na Bart. Jason heeft naar eigen zeggen ook nog veel contact met zijn medebewoners. "Ik heb nog redelijk veel bewoners gesproken, zowel van de zogezegd beruchte rode kamer als de blauwe kamer. Ik heb ook een leuk feestje gehad met iedereen de avond van de finale", aldus Jason.

Hij is dan ook niet te spreken over de ruzie tussen de bewoners. "Ik vind het superjammer dat er veel wrijving was en nog steeds is tussen de andere bewoners", bekent Jason. Maar hij kan het wel goed vinden met iedereen. "Ondanks alle dingen die in het huis zijn gebeurd, heb ik echt mooie momenten meegemaakt en er vrienden aan overgehouden", besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws