'Big Brother'-bewoners zaaien verwarring met opvallende foto: "Bloeit er iets moois tussen jullie?" Nieuws
Nieuws

'Big Brother'-bewoners zaaien verwarring met opvallende foto: "Bloeit er iets moois tussen jullie?"

'Big Brother'-bewoners zaaien verwarring met opvallende foto: "Bloeit er iets moois tussen jullie?"

Inmiddels zit 'Big Brother' er al drie weken op. En hoewel de finale voor heel wat ophef zorgde, lijken de gemoederen nu weer bedaard te zijn. Op Instagram hebben twee bewoners nu ook enkele opvallende foto's gedeeld die heel wat reacties uitlokken bij hun volgers.

In de eerste weken van 'Big Brother' konden we zien hoe Nederlanders Chelsea en Danny het wel erg goed met elkaar konden vinden in het huis. “Ik had meteen een hele goede klik met haar”, vertelde de Nederlander toen hij het huis moest verlaten. “Qua vibe was het onwijs gezellig", aldus Danny.

"Ze is echt mijn type, en ik moest meteen denken aan mijn beste vriendin. Die is ook zo los, gezellig, leuk”, vervolgde hij nog. Nu hebben de twee 'Big Brother'-bewoners ook enkele bijzondere foto's gedeeld op Instagram. Zo verschenen Danny en Chelsea afgelopen week samen op de rode loper van de film 'Evil Dead Rise'.

Zo'n leuk stel

Meteen begonnen hun volgers te speculeren. “Zijn jullie nu een stelletje? Jullie zijn zoveel samen”, “Zo’n leuk stel samen!”, “Zo knap samen!” en “Bloeit er iets moois tussen jullie?”, klinkt het onder meer. Chelsea en Danny zelf wilden nog niet reageren op de geruchten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws