'Big Brother'-bewoner Rob wil vertrekken, Gert Verhulst moeit zich plotseling in debat Nieuws
Nieuws

'Big Brother'-bewoner Rob wil vertrekken, Gert Verhulst moeit zich plotseling in debat

'Big Brother'-bewoner Rob wil vertrekken, Gert Verhulst moeit zich plotseling in debat

In het 'Big Brother'-huis heeft Rob zopas aangekondigd dat hij graag zou willen vertrekken. Eerder eisten de kijkers ook al zijn vetrek uit het huis. In 'De Tafel van Vier' mengde Gert Verhulst zich nu ook in het debat.

Gisteren was Tatyana Beloy te gast bij 'De Tafel van Vier'. Daarin onthulde Gert Verhulst dat hij en zijn vrouw Ellen Callebout grote fan zijn van het realityprogramma. Tatyana vroeg ook wie hun favoriet is.

"Van mij mag Rob winnen", klonk het vastberaden. "En voor Ellen ook. Ja, wij zijn Rob-fans", bekende Gert Verhulst. "De vraag is altijd: wanneer is zijn volgende kwaal? En de vraag is ook: komt hij er levend uit of komt hij eruit tussen zes plankjes?", lachte de presentator.

Hij had dan ook nog een belangrijke boodschap voor de 66-jarige bewoner. "Volhouden, Rob!", klonk het. Maar of Rob nog lang in het huis blijft, valt de betwijfelen. De bewoner heeft op donderdagochtend in de dagboekkamer zijn 24 uur bedenktijd aangevraagd. Dat houdt in dat hij binnen 24 uur mag vertrekken als hij dan nog altijd achter zijn keuze staat om het ‘Big Brother’-huis te verlaten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws